ddfgh
hjkk

SS

SS

RSS

en lang natt og en bra morgen

Kom endelig hjem til slutt! Brukte resten av tiden på chat på facebook :D imens jeg spillte superball! Etterpå la jeg meg til sengs, hva på iphone veldig lenge. Jeg liker å være oppe til langt på natt:D glede meg til skolen endelig er ferdig idag! Da er humør mitt kjempe glad:) hvis du lurer på noe om design? Kontakt meg! Jeg holder på selv å redigere mitt eget!

Ønske alle dere en god dag videre:)

skal har en flott kveld

Jeg vet at denne kveld blir bra! Skal gjøre så mye på engang og jeg skal har pizza til middag nå skal jeg blogge i skoletiden! Jeg har en liten hemmelighet til dere på slutten av dette året! Frem til da har jeg tenkt å bli mer sosial :) det før dere ser imorgen kveld!

vil du at jeg skal lese din blogg

Legg ned et innlegg tips! Som takk skal jeg lese bloggen din kanskje gi en kommentar;)

det som gjør meg glad

20121028-022240 PM.jpg Kan være på nett som mye jeg bare vil:D men nå vil jeg sove litt imorgen blir tilbake til vanlige skoledager! Og elsker å blogge når jeg skjedder meg:D ser dere igjen i fire tiden, snakkes:) neste innlegg handle om facebook:D

En merkelig drøm

Jeg voknet opp med å ha veldig vondt i ryggen??? Jeg huske ikke hvorfor jeg har vondt i ryggen! Hva veldig merkelig. Sovnet med engang igår i tilekk hva jeg i dårlig humør! Jeg savnet mac som er hjemme å slappe av:D kommer hjem idag:) skal rett inn på facebook og spille superball :D kanskje blir det pizza til middag!

Har enn god dag videre! Du har ialfall ikke så mye snø som jeg har ute :p

fredag og lørdag

Igår spiste jeg 2 middagere:D var ikke mett når jeg kom hjem! Idag har jeg sovet i bilen på vei til hytten, og har klart å bli syk:( er nå i sengen og er på iphone min. Var jævlig trøtt igår! Jeg måtte bare sove på doen:D det er unormalt for meg!!

Test

20121025-055256 PM.jpg

Passert bra nå som det snart blir snø:)

20121025-055256 PM.jpg20121025-055434 PM.jpg
Hadde ikke så mye å blogge om idag:) men det blir et lite innlegg!

Lagte den når jeg kom hjem fra skolen, tenkte det var lurt med litt varm mat siden jeg har gått i snø været med genser:)

Blande det bare med ost, skinke, tomat, I et pitabrød. Husk å fylle den sikkelig opp!

Is noting too to today!

Idag bli det ikke noe spesielt blogging! Snakkes imorgen

Shop with iselin

20121024-063758 AM.jpg
Beklage at jeg ikke blogget om dette før nå:) meg og iselin kjøpt klær til meg:D jeg hadde bare 200kr men på mandag hadde jeg 500kr. Jeg er flink til å bruke penger! Denne gutten er ikke flink til å spare :D legge ut bilde senere:D

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
hits